• Tuesday     16 July 2019  

    Information for Success and Development

    Be Our Friends

    Latest From Around The World

    Kylie Jenner, the youngest billionaire

    Want To Know?

    Latest From Around The World

    Planet desk | 06 March 2019 | 10:41 pm

    1. Which country has recently joined the International Criminal Court ICC?
    Ans : Malaysia.
    2. According to the 2018 World Air Quality Report, prepared by two two global air quality monitoring groups Greenpeace and AirVisual and released on 6th March, which capital city is the most polluted in the world?
    Ans : New Delhi.
    3. As per the same report, what position is Dhaka placed in the report concerning air quality?
    Ans : 2nd. That means Dhaka is the second worst polluted capital city in the world.
    4. As per the world air quality report 2018, which city in the world is the most polluted?
    Ans : Gurgaon, New Delhi, India.
    5. Which Indian state bordering Bangladesh has started having an advanced electronic surveillance ‘smart fencing system’?
    Ans : Assam, having a 61 km stretch of border with Bangladesh.
    6. According to US magazine Forbes rich list 2019 released on 5th march, who is the richest person in the world?
    Ans : Jeff Bezos. E-commerce giant Amazon CEO and founder Bezos has retained the top spot from last year with an estimated 131 billion dollar net wealth.
    7. As per Forbes’ latest ultra rich list, who is the second richest man in the globe?
    Ans : Bill Gates with net fortune of 96.5 billion dollar.
    8. As per the same list, who is the youngest billionaire in this planet?
    Ans : American actress and model Kylie Jenner (21). She has got an estimated net wealth of 1 billion dollar. In reaching this landmark, she has beaten Facebook co-founder Mark Zuckerberg who got that mark at 23.

    Comments

    comments

  • Archive

    Sat Sun Mon Tue Wed Thu Fri
     12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031  
    16 most beautiful words in English
    16 most beautiful words in English