• Tuesday     19 March 2019  

    Information for Success and Development

    Be Our Friends

    Updates From Around The World

    Updates From Around The World

    Planet desk | 30 January 2019 | 10:11 am

    1. A Bangladeshi scientist has recently developed a colourful corn which is said to be rich in nutrients and can work as a cancer resistant drug. What is his name?
    Ans : Dr. Abed Chaudhury. The corn is yellow and is developed by genetic modification. It can be cultivated four times a year.
    2. Who has become the first player in history to win ICC Cricketer of the Year, ICC Test and the ODI Player of the Year awards?
    Ans : Virat kohli
    3. Who has been named as ICC’s Emerging Cricketer of 2018?
    Ans : India’s Rishabh Pant.
    4. Who has won ICC Spirit of Cricket Award 2018?
    Ans : New Zealand’s captain Kane Williamson
    5. Which Bangladeshi crickter is featured in ICC Men’s ODI team of the year 2018?
    Ans : Mustafizur Rahman

    6. Who has been named as ICC Umpire of the Year 2018?
    Ans : Sri Lanka’s Kumar Dharmasena.
    7. What’s name of the Trophy that is given to the ICC Crickter of the Year?
    Ans : Sir Garfield Sobers Trophy.
    8. Which trophy is handed over to the ICC Umpire of the Year?
    Ans : David Shepherd Trophy.

    Comments

    comments

  • Archive

    Sat Sun Mon Tue Wed Thu Fri
     1
    2345678
    9101112131415
    16171819202122
    23242526272829
    3031  
    U WANT TO READ?
    U WANT TO READ?